مجموعه فولاد سازان راه ابریشم به شماره ثبت ۴۸۲۳۲۰ با سابقه ۴۰ ساله حضور مستمر مدیران خود در بازار فولاد، هم در زمینه تولید مقاطع طویل و هم در زمینه بازرگانی داخلی، نامی معتبر در تامین مایحتاج فلزی بزرگترین پروژههای ملی کشور است.
مراحل اجرای نیلینگ شامل گودبرداری مقطعی، حفاری گمانهها، نصب میلگرد تسلیح، تزریق دوغاب سیمان، بتن پاشی، و نصب صفحه سر نیل و مهره میباشد.
حالا نیاز است که انواع گسیختگیهای سیستم نیلینگ که در مرحله طراحی ذکر گردید را تعریف کنیم. در طراحی، دو شرایط حدی وجود دارد که باید موردبررسی و تحلیل قرار گیرند.
بحثهای فراوانی درباره اینکه کدام کشور اولین بار نیلینگ را پیادهسازی و اجرا کرده است، وجود دارد. درواقع، اولین بار روش میخکوبی توسط مهندسان استرالیایی بهمنظور پایدارسازی دیوارههای سازههای درون تونل به کار گرفته شد.
یکی از تفاوتهای بارز بین سیستم انکراژ و روش میخکوبی، این است که در انکراژ، میلگردها در مراحل آخر، تحت نیروی پستنیدگی ??? ??? قرار میگیرند.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به مجموعه فولاد سازان راه ابریشم است.
پایین بودن ریسک اجرا و خطرات آن در مقایسه با روشهای دیگر مانند انکراژ
تاثیر خاکبرداری مرحله به مرحله بر روی مکانیزم رفتاری سیستم نیلینگ
همچنین، نیروهای مویینگی در ماسههای ریزدانه مرطوب ممکن است موجب چسبندگی ناچیزی در آنها شود.
سپس، مهندسان اتریشی از این روش برای شیروانیهای سنگی خود استفاده نمودند. گروهی دیگر هم سوراخها را در کف و دیوارهای تونل ایجاد کردند و با استفاده از میلگردهای فولادی آنها را تقویت نمودند.
این ویژگی مثبت بهعنوان یک جنبه مهم جهت رفتوآمد مؤثرتر و بیدردسرتر در حین عملیات گودبرداری، بسیار مورد توجه قرار میگیرد.
ممکن است سیستم نیل و خاک از لحاظ کلی پایدار باشد و هیچ یک از حالات ناپایداری خارجی در آن رخ ندهد، اما از لحاظ گسیختگیهای داخلی دچار مشکل شود. این حالت ناپایداری ممکن است شامل موارد زیر باشد:
پنل برداری در هر مرحله مشروط به پایان یافتن عملیات پایدارسازی در مرحله تراز فوقانی است.
سطح ایستایی آب یکی از پارامترهای مهندسی است که بر سیستمهای مهاربندی و میخ گذاری شده تاثیر قابل توجهی میگذارد.